Clara Rosenkrantz

Rabarbergrød

Clara Rosenkrantz
Rabarbergrød

Rabarbergrød med makroner og flødeskum

Ingredienser til 4 personer

700 g rensede rabarber

1 vaniljestand

200 g sukker

1/5 dl vand

200 g makroner

2,5 dl fløde

Spiselige blomster, jeg har brugt violer, forglemmigej og kirsebær blomster

Fremgangsmåde

1) Hak rabarberne i små stykke, del vaniljestangen og skrab kornene ud.

2) Kog rabarber, sukker, vanilje, og vand i ca. 10 min. Hvis grøden er for tynd, kan der tilsættes 1 spsk. kartoffelmel.

3) Sæt grøden på køl.

4) Inden servering knuses makronerne og fløden piskes til flødeskum. Anret i små skåle.

Denne dejlige dessert er en rigtig forårs dessert. Hvor flødeskum og makroner giver et godt modspil til de syrlige rabarber.