Blomme- og brombærkage

Blomme- og brombær Kage
8 personer
Sensommeren byder på de dejligste frugter og bær. Denne kage er lavet med saftige blommer og velsmagende brombær.
Ingredienser:
150 gram smør
200 gram sukker
2 æg
4 spsk. hvedemel
130 gram rå marcipan
130 gram paranødder
500 gram blommer, friske og udstenede
Opskrift:
1. Forvarm ovnen til 190 grader
2. Smør og sukker røres godt sammen. Æggene tilsættes et ad gangen.
3. Riv marcipanen på et rivejern og rør den i dejen sammen med mel og tilsidst paranødder.
4. Dejen hældes i en smurt tærteform.
5. Blommerne udstenes og deles i halve, de skal lægges på kagen med den buede side nedad.
6. Bages i ovnen i 35 minutter.
Server eventuelt med creme fraiche eller vaniljeis.
Clara Rosenkrantz