Squashkage med citron creme

Squashkage med citron creme
Sensommeren byder på de lækreste frugter og grønsager. Denne kage er skøn, at servere en sensommer eftermiddag. Jeg holder meget af figner og synes, det er en smuk måde at spise dem på. Kagen kan dog også sagtens pyntes med andre ting som eksempelvis valnødder.
Ingredienser til 8 personer Kagen:
3 Æg
250 g. sukker
2.5 dl. Olie
400 g. Squash
325 g. Hvedemel 2.5 tsk. Bagepulver 0.5 tsk. Salt
1 Vaniliestang
3 tsk. Kanel, stødt
Pynt:
6 modne figner
Spiselige blomster, her er brugt tagetes
Cremen:
200 g. Flødeost, naturel
100 g. Smør
100 g. Flormelis
2 tsk. Vaniliesukker
1 Økologisk citron
Fremgangsmåde:
Squashen rives groft på et rivejern
Sukker og æg piskes godt
Tilsæt olien samt resten af ingredienserne til kagen. Vaniliestangen flækkes, så vaniliekornene kan komme ud og indgå i dejen.
Kom dejen i en smurt springform på ca. 24 cm i diameter.
Bag kagen i omkring 40 min. ved 190 c. Lad den køle af på risten i ovnen.
Cremen:
Citronen rives fint på et rivejern
Alle ingredienserne piskes godt sammen
Cremen fordeles hen over den afkølede kage.
Pynt:
1. Skær fignerne ud og fordel dem på toppen af kagen. Derefter er kagen klar til servering.